Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Cinema)

Projecció de cinema: "Kaporito. El guardià de la muntanya"
Logo de l'activitat Projecció de cinema:

Dijous 18:00 a 19.30 h

2 de novembre de 2023

Espai: Sala d'actes

Una sèrie d’aventures porten l’os Kaporito, la nena Caribay i els seus amics, els animals del bosc, a defensar-se dels malvats caçadors. Tot i que Kaporito està ferit, desarma els agressors. Els pagesos del poble andí on viu Caribay el curen i, quan es recupera, torna a la seva vida a la muntanya. Gràcies al treball de la comunitat, la zona és decretada parc nacional, cosa que permet que humans, animals i plantes visquin en pau i harmonia.


A càrrec del Festival Internacional de cinema del Medi Ambient. Suncine 30

*Consultar al web per a la informació dels films assignats.

Preu: Gratuït

Dijous
02/11/2023
Projecció de cinema: "The Trash Circle" i "Terra de Mulheres"
Logo de l'activitat Projecció de cinema:

Dijous 19.30 a 20.30 h

9 de novembre de 2023

Espai: Sala d'actes


"The Trash Circle" (26')

The Trash Traveler va donar nova vida a peces velles de bicicletes de segona mà i va crear “Rosa”, amb la qual va fer la “Volta de Portugal” de 2.370 km de longitud en 55 dies. Es van recollir 4.599 ampolles i llaunes al llarg dels camins, que es van col·locar a terra davant de la Torre de Belém com a meta i que continuaran generant consciència com a instal·lacions d’art al llarg de la costa de Portugal. Dona valor a les escombraries! Dona una nova vida a totes les coses.


"Terra de Mulheres" (20')

Al Brasil, les pageses lluiten diàriament per alimentar les seves famílies i preservar la cultura rural. Dues d’elles, la Rosa i la Fatinha, tenen filles de la generació de la directora de la pel·lícula, una francesa que viu al camp de l’estat de Mines Gerais. Mare des de fa un any, Oriane vol aprendre més coses sobre el dia a dia d’aquestes agricultores, acompanyada per la Thais, una jove estudiant d’agroecologia. Totes volen que les seves filles continuïn amb la vida de la granja, però cada família s’enfronta als seus propis reptes.

A càrrec del  Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient SUNCINE 30 

Preu: Gratuït

Dijous
09/11/2023
Projecció de cinema: Fills de gel, The sorrow of Forest, How blue is your ocean
Logo de l'activitat Projecció de cinema: Fills de gel, The sorrow of Forest, How blue is your ocean

Divendres 19.30 a 21.15 h

10 de novembre de 2023

Espai: Sala d'actes


 Fills de gel (45')

Quatre homes i una dona havien dedicat les seves vides a admirar i protegir les glaceres de Colòmbia, en particular aquestes glaceres que són úniques al món. No obstant això, amb sacrificar la seva vida per tenir cura de la muntanya no n’hi haurà prou per evitar-ne l’extinció.


The sorrow of Forest (29')

The Sorrow of the Forest narra tota mena de danys que l’ésser humà ha provocat als boscos d’Hircània, al nord de l’Iran. En aquest documental, el vell guarda forestal s’enfronta a seriosos reptes per afrontar aquests danys i per cuidar el bosc i els animals en perill d’extinció.


How blue is your ocean (35')

Els peixos mengen plàstic. Nosaltres mengem peixos. Pensa-hi.

A càrrec del  Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient SUNCINE 30

Preu: Gratuït

Divendres
10/11/2023
III Mostra cinematogràfica de Vallvidrera
Logo de l'activitat III Mostra cinematogràfica de Vallvidrera

Dijous 19.00 a 21.00 h

21 de setembre de 2023

Espai: Sala d'actes

Estrena de la pel·lícula del reportatge cinematogràfic: “Festa de Sant Antoni Abat 2023”. Autor Miquel Bernal. Estrena de la petita pel·lícula “La nena de la via”.  


A càrrec del Cinema Rústik de Vallvidrera, amb Marta Fonolleda i Vicenç Fonolleda i en col·laboració amb la Biblioteca Collserola – Josep Miracle 

Preu: Gratuït

Dijous
21/09/2023

Web del centre


INSCRIPCIONS TALLERS CULTURALS D'HIVERN 2024
Renovacions per a les persones que estaven fent un taller al trimestre de tardor
Del dilluns 27 de novembre al 10 de desembre en línia a través del web o presencialment, de dilluns a divendres de 16 a 21 h, i dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 14 h.
Inscripcions obertes per a tothom
A partir del dilluns 11 de desembre, a les 16 h en línia a través del web o presencialment, de dilluns a divendres de 16 a 21 h, i dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 14 h.
Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers poden tenir suplement per al material comú, que hauràs d'abonar en efectiu el primer dia de classe

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CC VALLVIDRERA VÀZQUEZ MONTALBAN

C/ d'Elisa Moragas i Badia , 16-34
08017 Barcelona
934069053
informacio@ccvazquezmontalban.com

Logo Miram Cloud