Logo del centre cívic
Potenza Quartet
Logo de l'activitat Potenza Quartet

Divendres 20 a 21 h

26 de gener de 2024

Espai: Exterior

El Potenza Quartet neix com a resultat de la unió d'alumnes del Conservatori Superior Liceu, sota la tutela dels professors Corrado Bolsi i Gisela Curtolo. El seu repertori està enfocat en algunes de les obres més notables per a quartet de corda, procedents de compositors de renom com Beethoven, Xostakóvitx i Schubert.

Intèrprets: Dai Mar López, violí; Lluc Montmany, violí; Ainara Quijada, viola; Jorge Sierra, violoncel, totes elles persones becàries de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

Preu: Gratuït

Divendres
26/01/2024

Web del centre


INSCRIPCIONS TALLERS CULTURALS DE PRIMAVERA 2024
Renovacions per a les persones que estaven fent un taller al trimestre d'hivern
Del dilluns 4 de març al 16 de març en línia a través del web o presencialment, de dilluns a divendres de 16 a 21 h, i dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 14 h.
Inscripcions obertes per a tothom
A partir del dilluns 18 de març, a les 16 h en línia a través del web o presencialment, de dilluns a divendres de 16 a 21 h, i dimarts, dimecres i dissabtes de 10 a 14 h.
Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers poden tenir suplement per al material comú, que hauràs d'abonar en efectiu el primer dia de classe

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CC VALLVIDRERA VÀZQUEZ MONTALBAN

C/ d'Elisa Moragas i Badia , 16-34
08017 Barcelona
934069053
informacio@ccvazquezmontalban.com

Logo Miram Cloud